SANG OG SPELL I  "GAMMELDÅGÅVÆL'N

 

Varighet ¾ -1 time

Med trefløyter, gitar og sang framfører jeg tussefløytelåter av Egil Storbekken, kjente norske sanger fra vår gamle sangskatt samlet av Mats Berg, og viser av Alf Prøysen.. Programmet bindes sammen med historier og fortellinger, er lagt opp med tanke på erindring og har allsangeffekt.

Programmet har høstet kjempeflotte kritikker.

Om Marianne Kostøl
Marianne Kostøl fra Gjøvik er en solid veteran på viseverdenen på Østlandet. Hun har skrevet kjente sanger til Holmenkollen, Fakkelstafetten OL-94 og NM på ski-99.

Marianne har en egen forkjærlighet for de gamle norske sangene, og er flink til å trekke med seg publikum i sang og småprat. Hennes fløytespill er spenstig og vakkert og vel verdt å lytte til. En time med Marianne Kostøl er en time med glede.

Utdrag fra Jærbladet mai 2003 v/Karl Fjogstad
”……….Marianne Kostøl har ein fin, klar visestemme. Sopranen hennar er open og blank i klangen, og ho er fyldig i tonen i lågt leie. Ho minner litt om både Joan Baez og Birgitte Grimstad. Likevel har ho sitt eige personlege uttrykk. Kostøl nyttar ein fin vibrato på dei høge tonane som mjuknar den skarpe klangen, og diksjonen i tekstuttalen er berre eit eksempel for alle songarar…..”