BARNAS ALF PRØYSEN


Konsertinformasjon

Familieprogrammet ”Barnas Alf Prøysen” ble laget til 90-års markeringen av Alf Prøysen, sommeren 2004. Kjente og mindre kjente viser, stubber, sitater og anekdoter fra Prøysens forfatterskap presenteres av musiker og låtskriver Marianne Kostøl.

Dette passer for alle som lar seg riste sammen med sparegrisen inn i Prøysens land, der Kari, Ola, Nøtteliten, Laffen og Bustebartepinn er stadig like levende.
 


Foto: Brede Nordhagen

Marianne tar i bruk hånddokker og marionetter, noe som fører til en barnlig appellerende og spennende tilnærmingsmåte av kjent og kjært stoff. Hun blir akkompagnert av Irene Tillung på akkordeon/ trekkspill.

Tilrettelagt av Marianne Kostøl
Konsulent Harry Andersen
Varighet: 35-45 minutter

Instrumenter:

Irene Tillung: Akkordeon/trekkspill
Marianne Kostøl: Trefløyte, sang og fortellinger

Marianne Kostøl fra Gjøvik er en solid veteran i viseverdenen på Østlandet og en flittig brukt kunstner både av Rikskonsertene og Folkeakademiene. Hun er aktiv visekunstner, tekstforfatter og komponist, og har tidligere levert bestillingsverk bl.a. til Holmenkollen, OL-94, NM på ski-99.

Marianne Kostøl har fire cd-utgivelser. Hun er også kjent for barneprogrammet Jordbærputer & Lakrisbåter, som hun har gledet flere tusen barn med gjennom mer enn 350 framføringer rundt i hele Norge.

Med sin unike sangstemme, sitt gitar-, ukulele- og fløytespill, samt bruk av hånddokker og marionetter, har hun gjennom en årrekke gledet mennesker i alle aldere. Med sin noe halvprovoserende, men samtidig myke og sympatiske atferd på scenen trollbinder Marianne Kostøl voksne og barn.

Irene Tillung (f.1977) er opprinnelig fra Voss og har studert klassisk akkordeon og pedagogikk ved Norges Musikkhøgskole. Hun har bred erfaring fra klassisk musikk og folkemusikk, og spiller blant annet i den prisbelønnede folkemusikktrioen Tindra. Irene Tillung er en ettertraktet akkompagnatør blant sangere innen ulike sjangere.
 

Presseomtaler

Ringsaker Blad
Hamar Arbeiderblad

| Tilbake |